Att läsa sina egna gamla inlägg?

Brukar ni göra det? Igår när jag hade svårt att sova så läste jag mina inlägg från juni och  juli 2008. Skojigt minsann! Jag måste säga att jag tycker mig läsa mellan raderna att jag var ganska frustrerad av att jag inte trodde att jag syntes. Jag känner kanske var väl fixerad vi detta och inte brydde mig om mitt inre så mycket.
Jag tror jag har ändrat inställning där lite, jag bryr mig mycket om mitt inre, tränar mental träning och avslappning och har börjat upptäcka tankens kraft mer. Jag är stolt över att nu kunna ha en mer ödmjuk framtoning i allt jag gör.

Jag kan gå och känna mig skit snygg bara för att jag är så fantastiskt glad, inte för att jag är supermejkad! Det känns bra ;) Jag  sitter som på nålar, vi har ännu inte fått reda på om vi får lägenheten än, jag hoppas  fortfarande, men någonting säger mig att vi inte fick den :S Det är bara att leta vidare! Och ärligt talat hade det nästan varit för bra för att vara sant! Första lägenheten man tittar på, så får man den, vi har inte vart inskrivna på boplats alls länge ( två veckor kanske), så nej jag tror inte på det .....

Nu ska jag snart åka till stallet med mamma och rida lite på Toppy. Sedan blir det morden i midsommer kl 21.00 

See ya 

// dräll

Sjuk måndag-inte sjuk som i sjuk i konstig utan sjuk sjuk

Jag  sitter hemma i lerum, är hemma i Lerum och  är sjuk. Nej, jag är inte allvarligt juk, bara förkyld!  Igår var jag och älsklingen och tittade på en 3:a i södra kortedala ! jättefin var den, 73 kvm med balkong, ett stort sovrum och ett "arbetsrum", stort kök, och fint vardagsrum, ligger längst upp i huset, och det är ca 3 min till spårvagnen, både 6,7 och 11 går till stan! och 6,7 går direkt tills skolan.
Idag är det Karin träning hos Bodestig ! Ska rida, även om det  nog blir lite lugnare än vanligt!
Nu ska jag läsa Nina Bengtsons blogg från NM i dressyr !

// karin

Awsome förmiddag

Dagen började i SloWmoTion, shet vad jag var seg när jag vaknade! Men jag fick på P3 på datorn och sedan var jag uppe  på 5 ;) Kom ut i köket, och mötes av ; 4 glas med gammal oboy i, en pizzakartong med halväten pizza i , :S  smulor och annat skit :S men trött och dåsig som jag var orkade jag  faktiskt inte bry mig, jag  blundade helt enkelt för det, tog lite yoghurt och müsli och satte mig och läste nyheter på gp.se.

Sedan drog jag på mig ridbrallor och tröja och tog bilen till stallet, svårare än så är det inte att få en lyckad morgon;)När  jag var i stallet  brukar allt vara frid och fröjd, lika så idag :) Toppy var  finfin, och var duktig idag, eftersom vi tränade på kandaret! Red inne i ridhuset  med Rix FM som sällskap! Mkt trevligt! Sedan  gick vi upp till stallet igen, stretchade och  duschade henne, för att sedan se hur hon rullade sig i geggan i hagen ;)  de är för söta hästarna!

Nu är jag hemma och hat tagit en kopp kaffe och  lite fika! Ska packa det sista och så!

// karin

midsommar

jag  gjorde en fläta, det är najsFlätor är njs! 
I morgon börjar jag jobba igen :( i helgen har det vart massa mys, midsommarfirande hos benson och lite ridning!
Jag har också lagat pannkakor med rÅsa och Friddy aka Fluffy
 igår var vi som sagt hemme hos Benson, det var trevligt, god öhl och god mat.Vi stratade en blogg till en polare! Läs mer på ; metrobloggen.se/rolff 


Egentligen är han en "hyvens kille" en här rolff, hans intressen är framförallt Svärd(ar)  och flickor.

Peace Out

Jobbet

Nu  är den andra dagen på 4H i alingsås över, det har vart riktigt roligt idag med bad och sol och massor av kanin pyssel! Börjar smått tycka om att  ta hand om de små rackarna!

Imorgon  har vi en HEL dag , börjar 9 slutar 19.30! så jag tänkte rida innan jobbet, vilket betyder att jag skall vara uppe redan kl 05.00 ;) 

// karin

Jobba imorgon

Nu känns det  som sommaren har kommit igång, solen tittar fram och värmen har spridit sig lite :) Imorgon drar  jobbet igång, börjar halv 8 i alingsås , så jag åker  nog från Lerum vid 7 tiden. Ska ha med mig lunch också ( det  fick vi förut) . Men det bästa är att jag  får ett  månadskort som gäller  från Göteborg till alingsås :) Och då kan jag åka obegränsat med resor till göteborg :) 
Älsklingen var här igår :) Fantastiskt, satt och kollade på boplats om det fanns några lägenheter:)Vissta fanns det  fina lägenheter, en 3:a i mölndal för 5800 kr :) Men, jag tror att det är bättre att ha en relatvit stor i börja, 82kvm är rätt stort :) Och det  blir g.mycket pengar i slutändan, om man ska ha el och grejer på det !

Puss 

// Karin

Slappemorgon

Sitter  vid köksön och slappar järnet. Gick upp för en timme sen, och hr ätit frukost och drukit en kopp kaffe. 
På radion var det  en man som sade ;

" Man kan dricka så att man blir socialt berusad, så att man fortfarande fungerar"-man som pratade om öl i P4!

vad tycker ni ? Socialt berusad, är det någon som har någon invändning?

Nu blir det till att  dra till stan, luncha med älsklingen ( som äntligen har kommit hem )  och sedan  vid 17 blir det fejka med frida och emelie, från mitt K6 år !

/Karin

programridningen

Ja, idag hade vi programridning för Lena Mårtensson i Stannum! Jag red LA:3, och  det gick bra, hon kändes fin, men var g.pigg! Jag hade mest 7:or och ungefär en 1/5 del 8:or vilket är super! Lena tyckte jag hade tränat bra sedan sis
Nu bakar vi pizza här hemma. Det  blir med luft torkad skinka,oliver  och mozzarella! Mums!

Vi hörs!
//Karin

Jobba-nu är veckorna spikade!

Såhär ser mitt schema ut!  På lägrena i nolhaga börjar jag 7.30 på måndagen, och slutar 16.15, resten av dagarna börjar vi ca 8.45 och slutar 16.15!
Övernattnings lägrena börjar Söndag vid lunch och  slutar fredag vid 16 tiden!

v.25 Nolhaga-Dagläger
v.26 Tånga hed Övernattningsläger
v.27Nolhaga Dagläger
V.28Nolhaga Dagläger
v.29Tånga hed Övernattnings läger
v.30 och v.31 ledig
v.32 Tånga hed Övernatningsläger/Äventyrsläger
v.33 Nolhaga-Hästläger
 Det känns rätt bra att vara ledig v.30, då jag ska åka till laholm och tävla och v.31 då jag ska åka till medelhavet med Pojken!

// Karin

Börjar bli färdig!

Hej! Hur har ni det ? Det är verkligen roligt att fler och fler som hittar hit! 

Nu är det vara jag som ska fixa en nya header, och så, men jag har lyckats få till lie mer på designen! 

Mamma, pappa och jag var återigen och tittade på gården idag!  Började  skissa lite på hur den nya stalldelen skulle kunna se ut, men det är lite svårt att tänka på det innan man inte vet hur det blir, och sedan blir det ju mycket att göra i huset, det är verkligen inte bara att flytta in direkt.  Men lite  vill man ju  planera, så att man kan se hur mycket ett sådan tillbyggnad skulle kosta! 
Jag har räknat på att 3 boxar till , plus en spol platta vore lagom, då blir det 8 boxar totalt. Då kan man också separera inackorderings delen och våra hästars del, om  man vill. Har ni några tips?


Sov gott!

/Karin


ny design igen-Bok tips

jag har  tagit mig i kragen och försökt lära mig liteom hur man kan ändra sin design på bloggen. Vet egentligen inte om jag gillar den, men spelar roll, jag har gjort lite iaf, mer kommer när jag orkar :) Om en timme ska vi åka och kolla på gården igen, blir fejnt vettu!
Älsklingen är och kör halkan på stora holm nu, jag saknar honom, han borde vara hemma hos mig :)  Jag längtar tills vi skall å semester och får lite kvalitets tid tillsammans!
Visst , det är spegelvänt! Men titeln på boken är Vindens Skugga och är skriven av Carlos Ruiz Zafón! Jag fick låna den av Luddes mamma, så jag har inte kommit igenom den  än, men det kommer! Inledningen är lovande!

Vad tror ni om denna som header till min blogg? Jag tycker den har potential!

// Karin

Tömkörning

Idag  tömkörde jag toppy, för att få lite annorlunda träning! Det var riktigt roligt och hon var duktig. Efteråt red jag lite barbacka:) 

Nu är det  lunch dags!
// Karin

ny design?! Funkar ej!

Jag  satt hela förmiddagen och trodde jag hade gjort en ny design, men icke!  Har inte kunnat se någon som helst förändring..:S

Hur gör jag då?
Jag har iaf vart i stallet sedan lunch och ridit toppy, putsat, mockat och gjort allt det vanliga!  Åkte och köpte kaffe, slog mig ned för att kolla på Anna Emanuelssons hoppträning! riktigt roligt att följa hennes elever! Nu blir det duschen och lite häng med en polare som bor i lerum!

// karin 

2008-Bild

Här är mitt gamla K62008 
Bilden är tagen när vi precis hade gått på!

Tisdag

Frukost tips !
Gör en härlig sommar smoothie! Mixa Vanilj-yogurt,Frysta Hallon, en halv banan och kanske lite apelsin jucie. Smarrigt värre!

Dagens schema
  • Rida
  • Spinning 19.00
  • Plugga?
  • ???
  • ???

Detta är vad  mina planer är för idag!  Det känns toklite, känns jobbigt....  Jag vet inte vad jag ska ta mig för!  Det är bättre att jag åker till stallet och är där bra länge istället. Sitter och lyssnar på Hallå P3 nu, lillebror ska åka till Sunny Beach idag, fusk!  Jag sitter och kollar på vad det finns för resor i sommar, jag och Ludde ska åka på en liten weekend eller möjligtvis en vecka till medel havet någonstans.
 
Såhär ser jag ut när jag är trött!


träning för Karin

Himlans  vad bra det gick idag, red båda trav och galopp slutor och arbetade mer med bytena. Rikigt kul:) 

Nu ska jag sova, och hoppa upp, pigg om en lärka:)
Pratade med Ludde förut, vi prtade om att det var konstiga  och märkliga frågor på teoriprovet för att  ta körkort och andra roliga ting, och att jag minsan tyckte att det var coolt att vara smart. Vm har sagt att det är töntigt att vara smart? den måste ha något seriöst fel ..:P 

/ Karin

Lite bilder från veckan som gått

Utsikten från vardagsrummet från gården vi var och tittade på. Man kan se både paddocken och ridhuset.
Min älskade Amerigo CC dressyr, nu putsad inför tävlingen i helgen.



Äpple och Kanel muffins-Recept

Recept!
ca 6 STORA muffins eller 12 små!
Grundsmet;

100 g smör
2 2 st ekologiska ägg
1.5 1.5 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
2 2 dl ekologisk mjölk 3%
1 1 st citron, skalet
4 4 dl vetemjöl
2 2 tsk bakpulver
1 1 nypa salt

Fyllning;

3 äpplen
1 msk smör till stekning
2 msk socker
2 msk kanel

Topping;

75 g kallt smör

  2 dl havregryn
  1 dl vetemjöl
  1 dl strösocker

1. Sätt ugnen på 175 grader för varmlufts ugn, 200 grader om du har vanlig ungn
2. Börja med att vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt. Tillsätt  Smält smör, mjölk och citronskalet.
3. Blanda vetemjöl,bakpulver och salt. Blanda ner i äggsmeten.
4. Skiva äpplena ochstek dem i kanel och socker. Låt dem svalna något!
5. Använd en muffinsplåt, eventuellt muffins-formar( fast  tag dubbla, det rinner över annars!) Klicka i smeten och tryck ned  några äpplebitar i varje.
6. Grädda muffinsen i mitten av ugnen i ca 18-20 min.( eller  mer om du har jätteformar!)
 

Helgen-tävling, Flatön, segling och mys

Började med att gå upp tidigt ( typ 6 ) i lördag morse! För att fläta och putsa det sista på Toppy.  Åka till nordhallands RK och red första klassen, gick väll egentligen  helt okej, men jag  var inte så nöjd med min egen prestation, och hade lite svårt att fokusera på min sak. Tyvärr eftersom Toppy kändes riktigt fin!  Min fot är inte helt okej, så efter första klassen hoppade jag på endast vänster fot ett tag, inte så skoj, så jag bestämde mig för att  stryka mig i den andra och åka hem. Vet inte riktigt vad som är felet med den, men det är antagligen en nerv som kommit i kläm. 
 Vi kom hem och släppte ut  henne i hagen, och jag ställde i ordning alla saker, sedan  åkte jag hem, tog ett snabbt  bad och satte mig i bilen och  körde upp till Flatön. 
Min pojkvän Ludde , och hans föräldrar har sitt land där uppe, så jag skulle upp och hälsa på! Det ligger fantastiskt fint mitt på flatön! Nära vattnet och allt. För att kom dit ut åkte jag först Tjörn, sedan fortsatte jag  upp  på Orust, för att köra vidare till Ellös, där färjan gick till Malön. Malön och Flatön sitter nästintill ihop, så där är det bara en liten bro. Det grillades och sedan kollade vi på Sverige-Danmark , men det var ingen hit direkt. Vi kollade vidare på "Vad en kvinna vill ha" och jag somnade nästan i soffan. Vi  gick och lade oss i gäststugan, och jag sov som en sten till kl 9, riktigt skönt!  

Igår  var det en seglings tur på programmet, och det började riktigt bra, vädret var fint ( om än lite oroligt eftersom alla moln runt omkring var svarta) men  det gick bra, ända vi kom till Bassholmen. Då började det ÖS regna.. Inte kul alls:P  i fikade lite under ett tag , och sedan tittade vi  på får och 3 lamm som hade smitit ut från sin hage. Sedan blev det till att åka hem, krypa upp i soffan , linda in sig i några filter och tända brasan, där satt vi och myste ändå till kvällen. Sedan var det  god middag med kyckling gryta innehållande Vitlök, soltorkade tomater, färsk spenat, lite rödlök och matlagnings grädde. Super gott verkligen! Efterrätten var nätmelon och vaniljglass:)  Helt enormt gott!

Sedan  lämnade jag Flatön för denna gång, Ludde skulle tillbaka till Lysekil! Det var lite ensamt i natt, men jag måste erkänna att jag börjar längta till vår weekend i sommar!

Puss 

Today!

 the look of today

imorgon är det tävling

 frida och jenny.. porrstjärna08 och porrstjärna09:) så fina!!! innan N.D.Ä.D.Ö;)
det var tävling på strömma:)21/5-2009 Katta , Toppy och jag samt kattas dotter ebba!


Kolla på hus !

 
God morgon bloggen!
Det blev rätt sent igår, så jag är lite sliten idag!  Jag tog sällskap med erik och hans polare in till göteborg, sen drog  jag upp till chalmers, där det  var lite fest som vanligt! Efter en stund skulle alla dra till linné, men jag bangade, eftersom det verkade krångligt och onödigt! Jag drog till risjerk och hängde med HÄKS, och Åsa. Vi drack jäger ur koppar, och  hade det trevigt...  Sedan blev det skrubben med KAOS, och en kille som stötte på mig ungefär 1 timme, eftersom han var efterbliven och inte förstår vad  meningen " jag har pojkvän" betydde:P

Nu  har jag drukit kaffe och ätit  en god fralla:)  Vi ska åka och kolla på en gård i närheten,  eller ja, det  tar typ 10 min med bil dit. Det är  ett stall med 6 boxar, ridhus, paddock, 14 Ha mak( hagar och lite skog)  och sedan är det  ett boningshus på 189 kvm, Ett "förråd/sadelkammare" och  hönshus, men där det  finns uteboxar. Det ligger  riktigt  fint uppe på en höjd, och ja, det är helt enkelt jätte mysigt! Jag ska  ta lite bilder, så kan jag lägga in det senare! 

Vi hörs senare! 

// Karin

Eriks student!

Här är klänningen jag har på mig idag! Inte så bra bild, eftersom jag fick ta med datorns kamera, men ändå! Till den har jag svarta pumpa och en svart kavaj! 

Det är sjukt najs!

// Karin

Vill ha grejer!

Min önskelista!
1. Nya ridbyxor ; Pikuer Cindy  , helskodda i marinblått
2.Rundsytt träns från Scockemöle
3. En ny lägenhet ( helst en 2a att dela med min fantastiska pojk)

Sen skulle jag vilja att Ludde kom hem också...  Han är i lysekil, jag saknar honom något grymt!
 Puss Puss


Tips!

Tips på en bra butik på nätet! De har fraktfritt i hela Sverige, och mycket bra recensioner!
Jag blev glad att de hade de schampoo jag använder , det heter Sensi balance, och är från Loreal´s serie Expert. Sedan använder jag ett spray balsam, och en intensiv inpacknings från samma serie som mitt schampoo. Fast det är för färgat hår!
http://www.forhair.se/
Idag kommer hela tjocka släkten  hit ( eller ja, nästan ) några kommer i morgon! Första kommer farmor, och sen kommer kusinskaran från Åby ( Norrköping) Så det kommer  vara livat här i morgon vill jag lova! Det  ska ju börjas i tid, och ja det komemr det göra, kl 8.30 kommer vi säkert ha minst 10 lyckliga studenter här som ska dricka champange och äta jordgubbar och mysa, sen blir det "lugnt" igen fram till halv 3  typ, Erik och resten av Lerums Gymnasium springer ut kl 15.00, så  efter det är det mottagning här hemma, och då ska jag dricka öhl vill jag lova! Red Stripe ska flöda ner i min strupe ( och brosans också)!
 


Chalmers mössan

 Chalmers mössan  gör entré.  Den är klassisk, snygg och gör att man lätt blir igenkänd! Det är bra PR för chalmers helt enkelt!  

Mina nya stövlar!

  Har precis hunnit rida 2 gånger i mina nya stövlar. Egentligen inga problem, men lite hårda är dem, och lite höga. 



RSS 2.0