Dagens lunch

Nu ska jag laga dagens lunch! Det blir thai wok med grön curry!Mumms!

G(r)ym gårdag!

Igår började jag med att åka till stallet och gjorde iordning en Häst till Karin, sedan fick toppy sig ett lätt pass med Karin på ryggen. Efter det hann jag hem och äta lunch innan jag åkte till skolan och hade första föreläsningen för terminen. Separationsteknik 2 med K.S. intressant! Sedan blev det en stunds skitsnack och sedan körde jag 45 min kondition på gymmet. Det blev 20 min powerwalk och 20 min tuff cykling. Snabbt ombyte för att gå och fira en killkompis, vi gick och åt på den  nyrenoverade puben i kårhuset( J.A. Pripps).
/K.

inlägg nr 200

Ja, jisses det var inte så många inlägg på rätt lång tid.. Men sen är jag inte ute efter att hets skriva inlägg bara för att. Framför mig just nu ligger "Det Slutna Rummet"  och en kopp thé av okänd sort.
Pappsen ringde för en stund sen, det var så kul att snacka lite! Det blir inte så oft, eftersom han jobbar mycket och är ute och reser i världen. Nästa hel ska vi hem på kräftskiva och det ska verkligen bli mysigt! i pratade om alla han s"projekt han har på G. Han är en idémakare utan dess like ibland , jag är verkligen imponerad, och han sätt att tackla vissa problem på alltså! Jag tror delvis att jag ser mig själv i honom mycket, speciellt att alltid se allt gott i alla människor, och att inte bara se problem i situationer.Jag är väldigt stolt över det, medans vissa säkert tycket det är störande. Ta ingen skit! ( Grynet äger )

Peace!

målen med HT2010/VT2010

Nu är det "äntligen söndag", nej det är herregud vad ska jag göra idag dagen! Jag var som vanligt uppe med tuppen , då jag brukar ta morgonfodringen i stallet på söndagar. Det är så himla skönt, verkligen lugnt och stilla ute. När man sedan vid 9 tiden har mockat, borstat och putsat massa grejer var jag klar. ( Hästen hade vilodag) ....

Vad ska jag göra nu? Åkte hem och låg och myste lite i sängen, för att inse hur pigg jag var och därmed var "att inte göra någonting" inget alternativ. Jag har idag gjort följande; Vart i stallet, ätit frukost, drukit kaffe, lagat lunch, diskat, läst bloggar, badat badkar och sist men inte minst läst klart "En studie i rött". Inte så mycket vill säga.

Jag bokstavligen längtar tills imorgon, när jag står i startlinjen till mitt sista år på chalmers, redo att lägga i översta växlen direkt.

Mina mål för skolan i år är:
  • Läsa och göra klart alla kurser
  • Göra mitt examens jobb
  • Ta examen
Mina mål för ridningen i år:
  • Få en rikigt bra avslutning av säsongen, och göra 2 tävlingar i höst. ( torslanda och gbg hsk)
  • Träna på tillsammans med Karin, och verkligen ta steget upp!
  • Fortsätta vara målmedveten och kämpa på!
Mina mål för Egen träning:
  • Träna självständigt minst 2 gånger i veckan. ( 1 jympa/kondition och 1 pump/gym)
  • Hitta lyckan i träningen.
  • Fundera på att bli ledare!
Nu ska jag öppna en ny bok och göra en kopp thé !


Må så gott!

Lista

( Lånade från bästa SPIDERCHICK)
Namn: Karin

Beroende av:Kaffe, hästar


Vad tror folk om dig? Att jag är världens piggaste typ...


Stämmer det? Ja det tycker jag nog. 

Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är stark och hinner med mycket grejer.

Hur imponerar man på dig? Med att gå sin egen väg och göra allt man vill och kan.


Vem ringde du senast?
F( tjejkompis)


Antal timmar sömn inatt:
Sju sköna timmar


Sov du ensam: NEJ


Brukar du komma i tid:
Oftast, börjar bli bättre på det.


Vad tycker du om fötter: Nej


Hade du en bra kväll igår:
Ja, jag lagade mummsig mat och  tittade på tv efter ett hårt träningspass!

Favoritdryck på morgonen:
KAFFE.

Sysslar du med någon idrott: Ridning( dressyr) och F&S

Är du nöjd med ditt liv: Ja ganska , det egentligen ända som saknas nu är att ta examen och börja jobba!


Vad är det värsta du vet? Energibovar
. Dåligt rödvin, pengabrist .


Laholm

Nu är vi äntligen hemma ! Jag, vi kom iof hem i söndags kväll;) Men men , nu har jag satt fullt fokus på mina två tentor nästkommande vecka, så det blir inte mkt bloggande.
/K.

Bild från dagens värmning!

img_6807 (MMS)

Bild från dagens värmning!


Laholm nästa

nu drar jag till laholm, sholahopsholahej!

Kardemummakaffe och mandlar

Det  erbjuds till frukost , mumms tänkte min"yoghurthjärna" och började med ens tänka på hur gott yghurt var. Nej  nu ska jag göra en "to do list"" för dagen!
Hörs sen !
/ K,

Sensommar?

Jag sitter här vid fönstret och förundras över att det redan börjar mörkna:S Det är sensommar redan, det har gått för fort! Snälla kan ingen stanna sommaren? Snälla snälla!
Nu blir det snart till sängs, så att jag är pigg och glad imorgon!
/ K.

Lyckad träning idag!

Idag red jag en bra träning för Karin, vi  fokuserade mer mot tävlingen i helgen,, och jag fick rida igenom MSVC:2 som jag inte ridit ännu. Det var ett ok program, men jag behöver ha mer framåt, och lite mer klipp i steget speciellt i traven. I galopparbetet ska jag lita mer på att allt fixar sig, för det gör det. I trav öppnorna blir jag inte riktigt nöjd, och då vill jag gärna ändra mitt i, och har jag kommit in med en avställning, ska jag nöja mig med den, för det blir lägre betyg med hack och dåligt flyt ( som det blir om man sk hålla på och ändra) . En bild från innan jag drog till stan.
Nu ska jag göra mat och plocka i ordning lite här hemma. Sen blir det lite TV och sedan sängen!

Jag längtar tillbaka till USA, newport bea...

img_6807 (MMS)

Jag längtar tillbaka till USA, newport beach. Vi var och besökte min lilla lillebror E i vintras!  Vi hörs senare! /K


Morgonstund har guld i mun

Förutom att vi inte har någon frukost hemma:(
Så det fick bli lite nutrilett som jag hade liggande. 
N är det även tid för tvätt, jag bokade in den tidiga tvättiden mellan 8-12, så hinner jag med allt som ska göras i efteråt.
Jag  har slängt in 2 maskiner tvätt, och det kär bli en 4-5 stycken till... Mycket grejer som skall tvättas, inklusive Toppys saker.
Vid middagstid ska jag in till stan med lillebror E och följa med honom till frisören. Klippcenter går vi till, både E, jag och  min sambo L. Där blir man alltid vänligt mottagen, och får en bra klippning , och snygg stayling( stavning?!)
Vi hörs!
/K.

MMS inställningen fixad

Nu har jag  gjort massa installationer och har näst intill slitet hår från mitt huvud över frustration när jag skulle installera programmet MATLAB. Det är ett program vi använder mycket i skolan. Här är en bild från i lördags innan konserten.
Mvh K.

Ny bok!

Nu har jag läst ur en till av romanerna. "Dolken från Tunis" Av Agata Christie! Boken var mycket spännande och lämnade många "spår" öppna för läsaren. Den handlar om Komessarie Poirot, som hjälper polisen att lösa ett fall, i den by där han bor. Det är n klassisk deckare, och känns väldigt tidlös! Nej nu ska jag börja med "En studie i rött " av Sir arthur Conan Doyle.

min förmiddag i bilder


Morgon alla nyvakna!

Nu är det måndag, jippie! På torsdag åker vi till laholm för årets roligaste meeting!
Jag har redan börjat planera, allt är nästan färdigt, nu ska det bara packas ihop! Det blir roligt att se massor av bra ridning igen och denna gången ska vi stanna kvar tills på söndagen!
Här kommer  två bilder från Winnerbäck konserten för två veckor sedan ( på förbanden) Melissa Horn och Laleh!
Ha en bra dag!
/ K.

Söndag...

Segdag har det varit, den delen av dagen jag är prduktiv, det är när jag är i stallet. Då kan jag fixa och greja hur mycket som helst. Sen kommer jag  hem och duns så sitter jag där, helt "urblåst".. Hhmh, blir det så på semestern kanske ?
ungefär sådär känns det då!
Nu ska jag lägga mig i soffan och hoppas att produktiviteten hoppar på mig som en kanin.
/K.

Ny design?!

Ingen som känner sig manad bara sådär att göra en enkel design till mig?
/ K.

Sommaruppehåll

Efter lite bloggvila, kändes det bra att igång igen!  Semestern har tagit fart och den har mest bestått i att vara i stallet.
Numera står toppy på Vena dressyr center, där min tränare Karin Öljemark har sina hästar. Besök gärna Karins hemsida www.coaching4competence.se!
Här kommer några bilder från sommaren
Träningen går framåt, och efter ett litet djupdyk förra helgen, så har vi verkligen tagit tag i problemen och tränar nu för fullt!
/ karin

RSS 2.0