Kalkyler, 15 fika och oktober väder

Visst är vissa dagar fantastiska?! Idag har vart en sådan ( eller nästan i alla fall) Den fakta att  jag skulle gå upp 8.30 , men somnade om och vaknade kl 9.22 ! Jobbigt, snabbade mig iväg till skolan och började plugga ekonomi, satt  och läse massa om oranisations teorier och annat skoj. vid 15 var det dags för en tenta fikan i kårhuset:)
sen har vi pluggat mer, och nu har jag lagat mat, och myst hemma bara :) 

Bridget Jones Dagbok

Haha, slog just på TVn och insåg att det var Bridget Jones på 3:an. Har vart och ätit i Linné med Ludde, mycket trevlig avslutning på en intensiv dag med mycket plugg.

Imorgon ska vi( mamma och jag) på återbesök med Toppy på Åby. Ska bli nice, och se om hon får sättas igång, eller om hon ska vila mer. Om hon är frisk ska hon få behandling av Sofia på fredag, det blir nice! Sen kan träningen börja, äntligen!

Nästa period i skolan kommer bli lite hektisk, men den 19/11 åker vi i K6 till lappfejden , en studentresa till luleå, där det kommer bli en massa kul festande och så:)
Det kommer även bli aspning, hoppas vi får massor av roliga små ettor som vill vara K6!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen , vi hörs imorgon!

Navid Modiri och Gudarna

Nu är jag precis hemkommen från en fantastik konsert på sticky fingers! Navid Modiri och Gudarna hade realeasfest, och spelning och grejer, det går bara att säga en sak ( och den har jag redan nämnt) ;)  Annat jag vikt dagen till, var att plugga ( såklart) såhär i tenta tider är man i skolan 24/7, tog sovmorgon i morse, sen lyssnade jag på bra musik och gjorde i ordning mig i vanlig ordning.  Sen tog jag en kul pic med webkameran inna jag drog. Tyckte den passade in på temat.. 
Nu är jag hög på livet, om man nu kan vara det.  Jag skulle kunna säga jag älskar dig till alla!

Tyvärr så var  jag upptagen med att dansa och annat kul på koserten, så jag glömde att föreviga dessa "moments" , men förhoppningsvis blir det bilder i tidningen imorgon ;) 

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite, så jag varvar ner.

Sov gott!

kollar på skit tv-bloggar - har sjal på mig

sitter och kollar på ensam mamma söker och bloggar, och fryser.har sjalen nu , det är mysigt.  jag gillar min nya sjal.Köpte dem på H&M, samtidigt som jag  handlade ett par svarta jeans.

idag har inte hänt så mycket , mer än att planera aspkalas, och sen har jag  handlat, promenerat med Frida och lagat massor av mat ;)

 men men 
 vi hörs imorgon kanske 




Lugn helg- i Like

Igår var det caps hos Zexet, trecligt.. Sen kom Bucky älslinge, hon är fantastiskt... 
Idag har ag shoppat lite nu ska jag  vara barnvakt, men bara två tre timmar, sen ska  ajg hem och mysa :) Trevligt.  Synd att inte hjärtat kunde komma hit.. Han ska iof på sjöslaget imorgon..   alla ska typ dit, fast inte vi ;) Men  ändå;) Blir skönt att kunna plugga ordentligt. 
puss  

Projektarbete- en grå strimma i den annars så soliga vardagen

ungefär vad jag tycker om att skriva projektarbete, just nu iaf.. Alltid så stressigt, och sen måste man samasas med en massor av viljor, och pyssla ihop ett nice schema, för såklart går alla olika kurser, så att det  blir helt random tider och dagar. Det är skönt att vi har sluppit använda helger iaf. Men det  är också nackdelen med att inte har kunnat skriva med några från kemi, för då vet man att det är okej att sitta och jobba på helgerna. 

Att kul som hänt sen igår.. , nja .. Jag har just var och ätit med Frida i kårhuset, mycket mysigt!  Jag sov väldans gott i natt, sådär så att jag drömde om massa sjuka saker, och vaknade precis när man är mitt i drömmen, inte så kul.. Jag  tror jag uppskattade drömmen, för jag  ville bara somna om och  vet vad som hände. 

Nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig, så vi kan åka till stallet. Sen  i kväll, ska jag sitta och plugga på min redovisning. Den är i morgon, vid halv 2 tiden. 

Jag har börjat använda mina glasögon allt mer, det är ganska nice, jag blir inte alls lika trött i ögonen av dem, som av linserna. Speciellt när man sitter framför en dator länge, är det skönt att  bara ha glasögonen. De ser ut såhär;yee Fick dem i somras, men har nog bara använt dem typ 10 gånger, det är lite konstigt, för jag gillar dem egentligen. 

 Men nu ska jag städa lite innan jag ska ta en promenad till korsvägen ;) 

Aspning-äspingar

Nu sitter man här igen, hela helgen har gått och fester har det blivit, två stycken tilk och med.. En som kom lite spontant igår.. Men jädrans vad kul det var ;) Slutade vid halv 3 tiden någon gång..  Mycket rödvin och god mat ;) Var lite segt att gå upp imorse, men sedan har  man vart igång hela dagen med skolsaker! Och  föreläsningar.

Imorgon ska vi göra en ppt presentation till vårt projekt- arbete, och på onsdag är det presentattion!

Maten jag  gjorde var god :) Det är manglad biff med ungsrostad potatis och rödlök och mummsiga saker ;)
Med mjölk till såklart:D

Ikväll är det säkert något kul på TV, jag ska inte göra något, bara sova. Det är vikigt at få tillräckligt mycket sömn tror jag , jag sover ofta förlite, och det är itne bra för hälsa, borde försöka sova 8 timmar per natt.
sussaAtt det inte blir såhär! Jag vill ju må bra och vara pigg, så som jag var förut !

Jag kollar på MADE nu på MTV, det är rätt kul, fast ganska dåligt egentligen ;)


Nu måste jag diska .. :P Vi hörs!

P3 -

Sitter och lyssnar på P3 star, som vanligt, webbradio så klart:) Mamma kommer snart och hämtar mig, vi ska till hoppytoppy. Imorgon är det dags att åka till ÅBY , och vetrinären Johan, för att kolla upp henne, så att vi kan få veta om det är något fel på henne.

Skolan idag har vart rolig , iaf fram till lunch! Vi hade en gruppövning, det var riktigt skoj, vi skulle, genom att få viss information  välja ut en driftchef till en fabrik, det lurig med det hela avr att alla hade fått ganska olika information om  kriterierna för tjänsten. Målet var att vi tillsammans skulle komma fram till vilken av dem som var mest lämplig, genom att  alla skulle föra fram sin information.  I slutet insåg vi att det bara fanns en av de sjuk kandidaterna som uppfyllde alla kriterier för att få jobbet, Mycket spännande. Sedan skulle vi utvärdera hela vår process. Vi hade hela tiden en kille som satt och övervakade och utvärderade hur vi värligen gjorde, och sedan fick han kommentera vårt tillväga gångsätt, då insåg man tydligt att man inte snappade upp allt som hade hänt i gruppen.

Sen hade vi föreläsning i Hållbar utveckling, det var g. intressant  till en början, men sedan efter pausen blev det väldigt monotomt, så jag började skriva recept och planeringslistor tills imorgon  och sånt. Sedan skrev vi klart vårt arbete om Etanol som drivmedel. Skönt att få inte utan stress, väldigt effektivt har arbete varit.  På fredag får vi vår hetenta som vi ska göra. 

Imorgon 'är det sektionsmöte , kul ( eller jävligt tråkigt) Men men, vi ska laga mat till efteråt. Det blir den berömda ost och skinksåsen och pasta. Sen är det revy pub i nox. Trevligt! 

På fredag ska vi på grönsittning på IT , och sen ska jag tvätta på morgonen ( eller  vid 8 , om man  nu räknar det som morgon ) .

Fick klart mitt kontrakt igår, så nu är det officiellt, jag flyttar den 1 december ( eller några dagar innan, beror lite på)  till mölndal, ungefär vid jungfruplatsen. Skojj ;) Att få lite större ska bli så skönt.  Då kan man ju ha lite mer folk hos sig, och aksnke köpa en soffa till och med ;) Det blir nice .... Mn nu måste jag verkligen gå, så jag hiner med allt jag ska packa innan mamma kommmer ;) Puss Pussglla

RSS 2.0