Måndag=möte=ekonomi

kaffe
Jag har drukit kaffe ur min karin mugg, ( i like ) 
Nu ska jag bara käka lite sen blir det skolan, k6 möte och sedan föreläsning till 17.
Sen måste jag handla och gå till friskis. 

Sol+LW+Höst= Sant

Idag insåg jag hur mycket jag förknippar Lars Winnerbäck med hösten. Har aldrig tänkt på det , men det  var verkligen som en blixt från klar himmel!
Ikväll börjar aspningen  till CCC, ska bli skoj och se vilka som ska ASPA. 
ASPA brukar vara så sjukt kul! Förra året när jag ASPADE K6, lärde jag känna alla mina små och stora älsklingar.  Och nu är vi som en familj, det är underbart :) Jag vill aldrig förlora er <3! ( det där var fjortis jag vet )

Annat som har hänt idag, är att vi har börjat med vårat projekt inom " Teknik för ett hållbart globalt samhälle", vi ska  göra en utredning om hurivida etanol drivna bilar  och  etanol produktion i sverige  kan föra sverige mot ett mer hållbart samhäll!

Låter inte detta intressant ? Har ni några tips, så får ni gärna säga till :)

Nu ska jag springa iväg till skolan och hänga med mina små hjärtan  :) 

Pusslala

Ekonomiföreläsning

Nu sitter jag på ekonomiföreläsning, eller om jag ska säga såhär, jag har rast..  Dricker lite kaffe och tycker mest att det är otroligt skönt att komma upp i vettig tid. Eftersom jag  endast 1 dag i veckan börjar kl 8, så blir det gärna att jag drar runt hemma och  är ganska oproduktiv. Jag hade gärna börjat kl 8 några mer dagar, bara för att komma upp, för då kan man komma hem tidigare och kunna göra saker innan det blir mörkt ute.

Igår var jag hos Karin Öljemark och tränade, kul att träna, men mindre kul att toppy inte är helt okej, så att vi ska till vetrinären snarast möjligt. Mindre kul eftersom jag var så fruktansvärt sugen på att komma igång och träna igen...  Det suger faktiskt rätt hårt.

ikväll blir det en öl i kajsa baren efter en hård dag i skolan. Ska sitta med vårt projektarbete hela eftermiddagen, och sen kanske lite ekonomi också..
burrsåhär tråkigt hade jag på ekonomin :P

en underbar dag

ute och promenixa precis:9 den vanliga rundan, den är trevlig! 
så här trött är jag inte
fantastiskt
 jag är glad idag, har vart i lerum, och  ridit, fixat med prinsessan:) fantastiskt!
i morgon ska jag åka och träna för Karin Öljemark, ska bli riktigt kul!  plugga lite ekonomi också, och tvätta . Jag gillar att tvätta, det är så nice när hela lägenheten luktar så fräscht:)  En del som händer denna veckan, och nästa. På fredag blir det lite kalas kalas  i kulan, med lite pateter, och sen blir det gasque:) 

I helgen var det kul kul, fredagen bjöd på korridors fest på olofshöd:) Hos anna och co. Roligt och massa mysigt folk var där! Kom hem alldeles för sent, sen tillbringades lördagen i sängen/lägenheten osv. jag frida och åsa och emelie  gick och kollade på patrik 1,5 och sen drog vi till john l´s och käkade tacobuffé :) trevligt trevligt:)

det är ett konstigt program på tv nu, det handlar om folk som gillar att vara nakna:S

Lv 3 lider mot sitt slut

Nu är tredje läsveckan snart slut, idag har jag bara en lektion i teknik för ett hållbart globalt samhälle. Sen ska jag handla porslin på IKEA, med friddy och kalle, det blir kul:) Jag ska också handla en whiteboard tavla, som jag kan ha på min ytterdörr. Jag ska flytta ;9 Till mölndal, från johanneberg, inte så långt kanske, men jag hoppas att det blir en stor skillnad!  Här var jag bor nu är 18 kvm, näst anhalt är någonstans mellan 30-33 kvm, vilken lyx :D 

Ikväll blir det korridorsfest hos anna, agnes, louise och oskar :) Ska bli riktigt kul! Träffa mina hjärtan;) Igår blev det ingen bio, men det blir det imorgon i stället, emd friddy, åsa, ludde och emelie:) Vi ska se patrik 1,5 :D 
Tänkte ta en promenad nu, typ 30/ 40 min, borde vara skönt, så jag piggnar till lite :) 

Vi Kanske ses !


Nollningen är över- Det är över nu

Jag kollar på ensam mamma söker, det är nice!
Jag har aldrig sett det innan, men det varkar kul:) Tänkte fixa till lite mat också ;)  Sen ska jag sova,  det behövs, att vila upp sig efter nollningen. 

Före efter och lite annat skit

Vi var snygga och trötta;) Vi satt i NOx, det var trevligt.
Sen blev jag trött och åkte hem till pappa och mammaHär är jag trött, .jag ligger i min säng. 
Efter badet blev jag trött, sen blåste jag håret. här är jag bara trött
eftr en god laktosfri cappuchino blev jag piggare här har jag drukit kaffe, då blev jag pigg och glad ;)

Skolan here we goo :)

I skolan Sitter i skolan och  har klippt alla biljetter till våran gasquen på torsdag. Sittning och eftersläpp, vilket är nice :)  Igår var  jag vaken 37 timmar , det var sjukt jobbigt, och jag tror nog att jag skulle sova 10 timmar till nu direkt, Men man får skylla sig själv, när man tycker att det är en bra idé att vara vaken hela natten, för att sedan mötan nollorna när de började kl 8 på morgonen....

Har inga lektioner  idag, men jag ska köpa alla kursböcker , och sen ska jag läsa igenom de kapitel jag har missat från igår, och  sen blir det nollpoquarlen vid 17-18 tiden kanske:) 

Snart börjar nollningen lida mot sitt slut, och på lördag är det nollfinalen, största festen..  Tills dess är det dags att vara duktig studieteknolog, och sen efter nollfinalen börjar det vanliga livet, skolan pluggga, träna och festa :) Och rida förståss... Puss och smisk


Skola-film-nollning

jag ligger och kollar på en fantastisk high-school film på 3 an nu. Imorgon är det skolan igen, vi läser en kurs som heter "industriell ekonomi och organisation" rikigt kul:) Sen blir det lite möte och sen ska jag till stallet... rikigt nice:) På söndag arrar vi kalas bakom svarta glas, kul för nollan , kul för oss;)

RSS 2.0