Utvärdering ridpass

Gårdagens ridpass var väldans bra! Jag fick rucka lite i planeringen och göra en blandning av de två planerna! Började med att skritta en bra stund, lugnt och  fint, men jag började snabbt märka att toppy var mer intresserad av allt annat än att koncentrerar sig på mig, så jag började med övergångar mellan trav och skritt och sedan lugn joggingtrav, med inslag av lite sidvärds och skolor. Hon var duktig och ville inte springa iväg så mycket. Jag fortsatte sedan att galoppera, lugnt och  fint med fokus på att hon skulle ha en jämn fin lugn rytm, även här fortsatte jag med jymnastiserande skolor . Några ökningar/minskningar för att se till att hon var framför skänkeln!  Sedan travade vi lite mer samlad trav och jobbade även här med skolor, sant att rida trav -halt-trav och samma i galopp, för att växla gångart mycket , så att hon fick jobbar ordentligt!
Avslutade med lättridning i trav med några jogging skolor och skänkelvikningar. Sedan red jag mysgalopp med fokus på att hon skulle vra kvar hos mig och  vara rund. Började med att introducera lite arbetspirrouetts tänk ! Hon var kalas fin!
Idag är planerna:
  • Boka tvätt tid
  • Röja i lägenheten
  • Rida
  • Träna på Friskis
  • Göra inköpslista till morgondagens mathandling!
Nej, nu måste jag börja annars lär jag aldrig bli klar!
/ K.

Stallet!

Nu drar jag till stallet! Nu börjar peppen komma! Det var segt ett tag nu på eftermiddagen när jag ömsom frös ömsom svettades, USCH!
Jag  hoppas min älsklings häst är på ett toppen humör, för idag ska det trimmas! Jag har två planer: 1. Lösgörande arbete, mycket övergångar och trav-halt-trav.
2. Om detta sitter fint lägger jag på lite skolor i trav / galopp och rider några delar ur programmet.
Utvärdering kommer senare!
/K.

Dagens bakis lista



DAGENS FRUKOST: jordnötter och vatten
DAGENS KLÄDSEL: peak brallorna ala mys, och  en peak hoodie myys, linne och tofflor
DAGENS PARFYM: Hanne Mori
DAGENS NAGELLACK: avskrapade rester
DAGENS SMINK: lite marcara rester från gårdagen
DAGENS SMYCKEN: tunn guldkedja med ett litet guld hjärta
DAGENS SKOR: jympadojjor och tofflor
DAGENS FÖRHOPPNING: Att piggna till!
DAGENS SAKNAD: pigghet
DAGENS DRYCK: vatten, kaffe  och  cola
DAGENS TRÅKIGASTE: att vara bakis
DAGENS FINASTE: min älskling
DAGENS VÄDER: mulet men varmt
DAGENS PLANER: Mysa runt, och sedan åka till stallet
DAGENS CITAT: ( gårdagens ) "jag tror jag har en blodpropp i benet" frida efter några öl, om sitt onda ben.( hon ringde sjukvårdsupplysningen, det var ingen propp!!
DAGENS MÅENDE: Bakis, trött skakig och mys

sommarlov!

Nu är det sommarlov! Gött värre, jag börjar jobbet antagligen v24, så det blir lite ledigt innan! Jag ska passa på att göra färdigt några uppgifter som har skjutits upp... från förra våren;)
Nu sitter jag  här med mitt kaffe och myser ! Igår var det lite kalajs! Vi var in en glänta och  tog ett par öl, och  myste, sedan gick vi och på maskins grisfest och år god mat :) Sedan blev det några mellanlandningar på elektro ( där det dansades vilt till linda bengtzing) och på kemi! Efter det drog vi till gasquen och dansade loss ! Vid 00.00 var jag  helt slut och vid halv 2 satte vi oss på vagnen hem:)
I kväll ska jag upp till stallet och trimma lite ! Nästa helg blir det fullt upp, farmor fyller år och hela släkten kommer  hit och på söndagen ska jag iväg till svenjunga och tävla div 1 med nääs! Ska iväg och träna för Karin också, vi åker nog till vena denna veckan:)  Mycket fint ställe!
vi hörs!

RSS 2.0