Flytta i helgen

Nu bär det av! Mot vå nya lägenhet, som jag ha längtat! Visst kommer mycket bli annolunda, men jag vill hänga kvar i mitt liv ändå, tänker inte ändra mig och bli tråkig hemma fru:P
IKEA besöket blev mycket  lyckat, där vi inhandlade bla bäddmadrass modell större, en fäll, köksgrejer som behövde kompletteras, sam annat smått och gott!
Ikväll är det  mitt sista sektionsmöte som ordförande på kemisektionen. Det ska väljas in en herrans massa nya kommitée medlemmar, så att det komemr säkerligen ta sin tid, men men. Jag ser fram emot det !

Toppy ska få sig en rejäl genomkörare imorgon, och sedan på lördag, Söndagen kommer jag vika åt att FLYTTA!!!!!

På måndag morgon kommer städbesiktning att ske på min gamla lägenhet, och därefter lämnar jag in nycklarna! Det  blir stört nice!

Om mindre än en månad lyfter planet mot L.A, där jul och Nyår skall firas med familj, sambo och farmor. Vi har tänkt besöka San Diego också, men jag är mer inne på Vegas och Grand Canyon;) Lite äventyr är alldrig fel.

Nej nu börjar jag bli hungrig, ska ta och äta en göttig lunch, och sedan blir det ett snabbt träningspass på friskis innan alla drar igång :)

Puss Puss

RSS 2.0