S i s t a dagen på höstterminen 2 0 0 9

Imorgon börjar mitt jullov, tack och lov så att säga. Nu sitter jag och lyssnar på miss li, ska snart åka till stallet och göra ordning för toppy! Det får bli ridning imorgon. Idag blir det bara att göra iordning, sen ska jag åka till skolan och mysa lite, läsa lite gamla bevis och sen blir det mattententa hela eftermiddagen. Jag ska bulla upp med massa mys, så jag inte vill gå därifrån:)

Igår var jag på medelgympa på fiskis johanneberg, det var inte super kul direkt. Ledaren verkade helr borta, tråkigt. Muskien var kass och jag blev helt opepp i att ta i allt vad jag kunde. Imorgon blir det step 1 på Västra hamngatan:) I måndag och tisdags var det ju step 1 också:) gött träningsvärken har inte gått över än;) i like!

jag är lite ledsen för min frukt har nästan tagit slut, å jag kunde inte äta fruktsallad till frukost idag:( jag brukar äta fruktsallad gjord på 1 banan, 1 apelsin och 1 äpple:) strö över lite kanel eller kardemumma och lite naturell yoghurt:) Namnam!!

Nej nu blr det stallet!

nya låtar i mitt huvud

listan:

Hey Jude
Land of confusion
Jag får liksom ingen ordning
Jag är en vampyr
Hela livet var ett disco
Dancing the whole way home
Love story
osv, det var ett urval just nu

Sen är det ju lite julmusik of c.

Hey Jude- take a sad song and make it better

Hittat en " ny" låt, jag bara älskar den
den går ungefär såhär :

Hey, jude dont make it bad
Take the sad song and make it better
Remember to let her into your heart,
then you can start to make it better

Hey, jude dont be afraid.
You where made to go out and get her.
The minute you lether under your skin,
then you begin to make it better.


and anytime you fell the pain,hey jude, refrain,
Dont carry the world that its a fool who plays it cool
By making his world a little colder.

Hey jude, dont let me down
You have found her,now go and get her.
Remember to let her into your heart,
Then you can start make it better.

so let it out and let it in,hey jude, begin,
Youre waiting for someone to perform with.
And dont you know that its just you, hey jude, youill do,
The movment you need is on your shoulder.

Hey jude,dont make it bad
Take a sad song and make it better.
Remeber to let her under your skin,
Then youill begin to make it
better,better,better,better,oh
Na na na na na na na na, hey jude.

"idol" erik körde den för några veckor sen och jag föll pladask, rakt in på youtube och kollade in den med orginalet The Beatles:)

En anna låt jag också hittat är  Land of confusion med genesis:)

Nu sitter jag och chillar här framför datorn. Jag borde gå och lägga mig , ska upp tidigt imorgon och plugga inför min mattetenta på torsdag. Om  en vecka sitter jag på planet till LA tillsammans med min sambo och farmor, pappa och mamma åker imorgon! Det ska bli jätteskönt med semester. Innan det blir det lite ( eller mycket ), massa Lars Winnerbäck och sen såklart Lundell, Beatles och Genesis.

Igår var jag på step för första gången på ett bra tag, det var rikigt kul, så jag tog ett pass idag med. Jag vet ju att jag gillar att dansa, så varför gör jag det så sällan. jag mår så himla bra efteråt.  Träning är ju det bästa som finns, dela etta med några andra saker, typ dressyr träning, vara i stallet och grejer, Men efterdyningarna av ett rikigt gött träningspass är ju helt fantastiska. Speciellt träningsvärken;)

Det  som jag saknar mest från life i lerum är bodycombat, sjukt bästa träningsformen ever:) Men idag slog jag pers i att göra hälften av alla armhävningar på tå, det är inte varjedag det händer direkt:)

Nej nog med ordbajs!

Nattinatt


Tvätta bort den sura minen

Jag bokstavligt älskar nytvättade kläder, däremot är de så äckliga och sjaskiga när de ligger där i tvättkorden och är ukna och luktar äckligt.

Vi trivs bara fejnt i vår nya lägenhet, allt funkar fint, och snart är det bara en vecka kvar i skolan. Veckan efter det åker vi till LA för en välförtjänt semester. Det ska bli superkul att träffa lillebror, som man inte har sett på ett halvår. Jag kommer sakna toppy mycket, men jag vet att hon har det bra hemma. Therese ska ta hand om henne och katta ska rida.
Nej nu ska jag gå ner och hänga upp den nu RENA ,valdoftande tvätten  i torkrummet :)

See ya soon



RSS 2.0