nya stövlar

yeesGött, äntligen har de kommit till mig, mina nya älsklingar! Ett par special sydda könings comtess med x-tra hög utsida och dragkedja där framme:) de sitter som gjutna ! och är skitsnygga! mer pics kommer!

Ny frisyr-"ny färg" och frallbak

Nu sitter jag och väntar på att degen skall jäsa, så jag kan baka ut dem. Gör frallor till min lillebror student  på onsdag den 3:e.  Lyssnar på p4 extra med lotta brommé. ( säkert fel stavat).

Sen ska jag  gå och köra spinning på friskis i lerum..:)  BIlder på fissen kommer sen, men inte så mycket kortare blev det , bara utjämnat, så att det är ungefär lika långt runt om..  Ingen mer Page... ;) 

Puss

Nytt namn på bloggen, men antagligen samma innehåll

Sommaren 2009- Vad kommer den innehålla egentligen? 
Sommarjobb på 4H i Alingsås ( nolhaga parken och tånga hed ) , tävlingar med Toppy( nordhalland rk, Lilla Edet rk, Laholms FRK, plus några fler. Jag ska åka till landet någon vecka ( kanske 31?)  Plugga lite ( typ Ekonomi, och något mer) 
Min lillebror Erik tar studenten den 3 juni, så då ska det firas ordentligt. Sen blir det N.D.Ä.D.Ö ( NuDjävlarÄrDetÖver) den 30 maj och lite annat. Idag ska jag till malin och  slinga och klippa håret. Jag klipper mig på Klippcenter i Göteborg ( kungsgatan)Mitt hår är ordentlig slitet nu, så det känns bra med en ordentlig klippning. Här ser man att topparna inte ser så glada ut...  Inte jag heller kanske,d et beror nog på att jag har en sjuk " bad Hair day" Det gör mig ledsen.

Nu ska jag åka till stallet och rida en sväng om på toppy, ska nog först rida ut lite och sen i skogs paddocken :) Myys

hell´s kitchen

Nu sitter jag och kollar in det grymma programmet hell´s kitchen. brollan  spelar  saxofon, och mamma duschar. Var i stallet från 16 typ, kollade på hoppträningarna och sedan  mockade jag och lade fram mat  till toppy. 
... Så här sleten såg  jag ut efter några timmar i stallet...  Jag fick mat när jag kom hem, det var nice! Jag  ska försöka  gå och lägga mig  lite tidigare idag, så jag  inte sover till halv 10, det är slöseri med tid... 
I morgon ska jag  ; Hämta kläder,  träffa ludde , dricka öl på john l´s, rida toppy, städa ur volvon. sen blir det  nog lite annat som är nödvändigt. SKulle behöva klicka hem några ridstrumpor. . Ska kolla det nu :)

Mvh Karin

En helt vanlig dag på mitt " sommarlov"

God förmiddag alla sköna!
Igår fick jag sommarjobb det är verkligen najs! Jag ska jobba på Alingsås 4H gård, som jag har gjort förut, samt att jag antagligen skall jobba lite på alingsås sjukhus , ( det är inte helt klart än). Men eftersom Alingsås 4H  har utökat, och tagit över tånga heds 4H gård, så har de mycket att göra, så jag ska antagligen hjälpa till innan också, så jag börjar nog jobba v. 24 antagligen.
Det som suger är att Karin bara kommer  komma till Landvetter varannan vecka nu, jag måste se om jag  kan fixa en träningsplats någon annan stans de veckor hon inte kommer dit. Jag ville verkligen ligga i och träna nu på sommaren när jag har ordentligt med tid! Gårdagens  träning var grymt bra, mycket "vardags ridning" men ändå sätt för mig att träna hemma, vilket är det viktigaste för att kunna komma uppåt i klasserna.

Nu ska jag åka in till skolan och äta lunch med Kakan, det  blir trevligt värre!

See Ya later

den 19/4-2009

Kaffe, hallon och Body Combat

Jag vaknade med ett ryck. Jisses, jag hade sovit 2 timmar längre  än vad jag tänkt. Jag  som hade tänkt gå upp vid 9 tiden, men icke. Ja, det är bara att gilla läget! Jag har alltid svårt att sova länge, så det är ju bara bra att jag  kan vila ut mig.kaffe är nomnom  Jag slog på kaffebryggaren och gjorde mig en smoothie på hallon, lite banan och a-fil med hallon smak. Nom Nom frukost!
I eftermiddag blir det  uteritt med Camilla och putsande inför morgondagens träning.  Jag tror även att jag ska gå på F&S core kl 19.00 i Lerum, det brukar vara ett g. bra pass, och så slipper jag åka till stan. Det skulle iof vara kul att gå på medel puls, som är kl 18, det är ju mer fart och fläkt, mer allmän gympa liksom .MEN, det är ju faktiskt mitt favvopass på johanneberg, ett medelpass med Annika A, hon är grym, dela för att hon har en grym känsla för musik och  hon är alltid på G!

Det  som jag saknar mest från den tiden jag tränade på Life i Lerum, var Bodycombat(BC) passen som Tove hade. Det verkar inte som det är speciellt många som har kvar denna träningsform, synd! Det var verkligen den bästa träningen!  jga har alltid varit ett fan av box , där man m.h.a mitsar och handskar tränar två och två. Men BC är en helt annan sak, där är det mer ego fokuserat, det går i ett rasande tempo, låtarna som gör att du tar i så att du nästan kräks ( om du vill)  och hoppsparkar, armbågslag och round hous sparkar som viner genom den svettiga luften. Man skriker, svettas och efter en lugnande nedvarvning ala thai chi, är man en ny människa.bilden googlade jag fram.. Såhär kunde nästan se ut när vi tränade. fast vi inte var lika många ( eftersom salen bara tillöt typ 30 pers!)

Seg lördags morgon...

Det var segt, har sovit g. dåligt i natt och bara legat och vridit mig hela natten. Inte så konstigt iof, om man försöker sova 2 pers i en 90 säng, jag  säger bara en sak! Köp större säng! Jagälskar min 120 säng, den är så skön!
Idag  ska jag köra kalle och  hanna till deras hoppträning. Hoppas det går fort, jag vill komma hem och rida också! 

Jag  har idag försökt att klippa ut bilder från en video snutt, i imovie, men  misslyckats helt brutalt. Jag har dock lyckats  beskära klippet, så jag har ett klipp på 4 sekunder, men nu vet jag inte hur jag ska göra. Är det någon som vet hur man skall göra? 

Mvh karin

Jordgubbar-Magiskt

Idag  när jag kom hem från stallet, så hade mamma och pappa ätit jordgubbar till flingorna. Eftersom ja åkte innan dem  i morse så såg jag  dem först när jag kom hem . Hungrig som jag  var efter att ha ridit två hästar, tog jag  en jordgubbe, och  oj det var magiskt. Första jordgubben i år som smakar sommar!

Igår var det tävling igen, denna gången en lokal tävling i strömma. Jag red LB:2, skulle rida LA:4 också men eftersom lillebror skulle på bal, så var vi tvungna att åka hem så fort som möjligt, så red jag bara LBn, Det  kändes inte så bra innan, och jag var nervös, men när jag väl kom in på banan, så kände jag mig genast bättre. Det var roligt att jag kunde foka så myckte inne på banan, och  jag kände verkligen mig nöjd, även om jag gjorde några missar. Det slutade på 68.0 procent, och det är jag relativt nöjd med. Jag har legat runt 68% i alla mina starter i år ( föutom LA:6 an i alingsås ) och det är superbra! Jag  har fyra placeringar av fem möjliga.. Det är göttigt! Det här är från prisutdelningen i alingsås den 16 maj, där jag  vann LA:1 på 67.895% 

Idag red jag ut med toppy ungefär en halvtimme, och sedan reda jag clarissa i ridhuset  typ 45 min, det var roligt, men hon är rätt jobbig, så man blir trött väldigt snabbt:P Sedan hade jag lektion för Anna med Kakan, det var roligt och  det kändes som vi kom en bit, men det är inte lätt med en häst som springer med jätte mycket underhals och hetsar hela tiden. Vi ska ha lektion på måndag också  och  då tror och  hoppas jag att hon är lite lugnare. 
På måndag är det även dags att åka och träna för Karin Öljemark igen, vi tränar ju nästan varje måndag för henne, uppe i Landvetter, hos familjen Bodestig. Det är guld värt att få åka dit och få bästa hjälpen!

Fredag 15 maj

SItter i D4 och jobbar med ett arbete om oluika destillationsmetoder.. Inte vidare roligt, så jag tror jag drar hem till mamm och skriver istället...

Fredag 8 maj - Grattis till Mig !

Hurra Hurra för mig! Idag är det min födelsedag, det betyder allstå ingenting, det står bara att jag är 22 år istället för 21.  Ikväll ska jag, mamma , Ludde och min lillebror Erik ut och äta middag, det blir nice! Nu sitter jag i skolan och ska egentligen skriva om salt destillation, men orka på det , jag tar med mig boken hem och skriver en sväng för hand först, så jag får lugn och ro.

Att sitta i skolan en fredag eftermiddag känns konstigt, jag vill mest vara hemma och  kanske dra en sväng till stallet.

Igå rvar det programridning för Lena Mårtensson , jag red LA:1 , mest för att rida ett program och jag ville ha en bra känsla, toppy var som ett ånglok ibörjan, men blev bättre och bättre, och på slutet var hon rikigt fin!  Det var bra att får hjälp från någon med domar ögon.  Änmälde mig till en tävling i strömma den 21/5 också, d4et blir LA:4 och LB:2, det blir najs. den 16:e maj blir det  tävling i alingsås. Jag gillar alingsås , de har ofta bra tävlingar där:)

Nu ska jag åka hem, see ya !

// karin k


Det obligatoriska regnet i Maj!

Och så kom det, inte för man trodde att det skulle vara soligt forever, men  iaf ett tag till, det hade jag gillat.  Nu sitter jag ensam i styrelserummet och segar, torterade mig igenom en föreläsning vätske-vätske extraktion i  Seperationstekniks kursen vi läser, och märke med ens att jag inte kan ett smack i den kursen, får nog hoppa den och skriva den någon annan gång. Jag tänker bara satsa på Strömnin och energi teknik, även om jag inte kan så mycket i den heller, så kan detnog vara lättare eftersom jag är hemma med den boken och tycker att ämnet är sjukt mycket roligare.

igår var jag nästa redigaste tjejen i världen ( tyckte jag själv iaf ) Jag städade , dammade torkade lister , gjorde god mat till mig själv. Det kunde vart någon mer jag hade lagat till ,men så var inte fallet. Jag avskutade middagen med en kopp champange té med citron i, mums. Jag har nu börjat på allvar tänka på vad jag stoppar i mig, allt för att bli lite piggare, och må bättre! Det är alltså förnärvarande mycket grönsaker ,frukt, grönt té och annat mumsigt.  En sak som jag fortfarande dock dricker, är kaffe. Det är ju så gott! Och  en kopp på morgonen och en kl 10, borde inte vara någon fara! Jag kollade igenom mitt kylskår igår och märke att det borde innehålla mer naturliga saker. Jag tror att det är bra att få i sig saker, som innehåller inga eller väldigt lite tillsatts ämnen. Efter som jag läser kemi, så blir man lite rädd när man får reda på vad ämnen och blandningar kan göra möt naturen och människan. 

På fredag fyller jag år, det  blir "kul" jag gillar inte att fylla år, det  enda jag förknippar med födelsedagar är besvikelse, och sorg. Jag vet igentligen inte rikig varför, men jag har ett starkt minne från min barndom ( jag tror jag var typ 10 ) jag fyllde år, jag hittar ett paket, öppnar det och i ligger en jättefin färgglad handväska. Jag  blir otoligt glad, eftersom den är så snygg, pappa ser att jag hittat den, och säger; Nej , men den där var ju inte till dig, den är till mamma.  Här ska du få det rätt paketet. Jag öppnar med spänning om att kanske få en lika dan ( eller snyggare) men icke, jag hittar två väskor , båda svarta med MEGA stora dragkedjor, och  ja, det var igentligen ganska snygga , till en kille DVS. Jag blev jättebesviken. Sen tackade jag snabbt, sprang och låste in mig på mitt rum och grät en stund i smyg.

ngefär en sådan upplevelse har mina födelsedagra ofta innehållit ( inte alltid har jag öppnat fel paket)  men ofta har det  inneburit jag känt ett stort tomrum, och egentligen ingen glädje.. 

Glädjen blev däremot större , ju äldre jag blev, eftersom jag då fick vara med och bestämma vad jag ville ha, eftersom jag aldrig önskade mig någon ( för att jag inte litade på att någon skulle ge mig det ) . Det blev bättre. 

jag tror hela detta bygger på att jag hatar överrasknings moment.. 

Puss puss

Ett nyuppstaratande av bloggen ?!

Ja, det var ju ungefär ett årsedan jag startade upp denna blogg, i brist på annat att göra om dagarana, detta blev dock ganska slentrianmässigt, och jag tror nu att jag sätter ribban lite lägre. För tillfället sitter jag och skriver på min " bonklista" till morgondagens sektionsmöte... 
Numera sitter jag i Kemistyret som ordförande, det är ett roligt arbete, som dock är väldigt annorlund mot det jag  gjorde förra året. Jag går på mycket möten med Chalmers studentkår , och leder styrelsemöten med alla de andra som är ordförande.

Nu ska jag rusa vidare mot nya höjder! 

Mvh karin Källström 

RSS 2.0