Igår var det gasque

Och ja  var såklart där, lite fest var det allt. Mycket tryck i baren bara :) På lördag ska vi i K6 puffa på Nollkalaset i kårhuset, vi kommer stå i gasquens bar:) kom dit vet ja;)

1 Vecka har gått av årets nollning

Ja, nu har nollorna vart här i 1 vecka. Vi har vart med om en hel del saker :) Det  har varit phaddersittning , nollbrickstillverkning och grillkväll.  Imorgon har vi bastu Kalas med HÄKS, det ska bli kul:)  En del att göra, men ändå;) Idag har frida jag och tusse kollade när elektro nollorna var på stadsrundvandring, och  gick 13 varv i Poseidon( fontänen på götaplatsen) Sjukt kallt måste det ha vart, vi repade oss från gårdagens roliga( dräggiga) sittning.

Jag kolla på outsiders, och bara chillar. Imorgon ska jag int gå till skolan före 11, vore missär, kommer säkert inte hem förens vid 1 halv 2 på natten, som tidigast.  På fredag ska jag träffa hjärtat ;) Han är finast i världen!

Sitter och kolla in bilar, har tänkt att investera in en bil, så jag kan åka till stallet, åka hem osv, skulle vara så najs. Hittade en Volvo S60 bi-fuel från 2002, som har gått någonstans mellan 13000 och 13599 mil. vilket verkar väldigt bra.  Den var guldfärgad, vilket är nice! Synd bara att den står i stockholm. Men men, tänk bara en egen bil. Hur länge har man inte drömt om det ? Visst det kostar, men det  kan det vara värt! 

Men nu ska jag kolla lite på TV ;) Puss Puss

Kubiksittning igår- Missär

Igår var det  första sittningen sen sommarlovet slutade.  Det var missär! För en gång skull skötte sig K6 bra, och alla höll sig på mattan... Men Alla andra var helt galna, kastade mat och annat skit. Så himla onödigt.. Galet, jag orkade inte, blev irriterad...

Gick hem vid halv 12 tiden, det var skönt..:)  Nu har jag vart ute och gått typ 45 minuter, ta en macka med lite thé till tror jag :) 

Är inte pepp på att gå på DDD bastu idag, sjukt trist och segt.

Hej hej 

nu är fan chalmers blondinen arg på rikigt

Jag ville förstå, fick jag det, nej. Svaret blev, jag kan berätta för dig när du blir 23. Då sa jag, nej jag vill veta nu, försöka förstå, nej blev återigen svaret, Du kommer förstå tids nog, och tro fan att jag kommer det . Men jag  orkar inte vänta, jag är ingen väntande person Jag orkar inte vänta! jag vill veta NU, direkt, ibnte om en veckan, inte om ett år, utan NU!

Jag blir så jävla arg och frustrerad när jag inte förstår! Jag vill alltid förstå, och när jag inte gö det blir jag förbannad! Det är precis vad som han hänt nu!
Och vad händer då? Jo, dräll gå upp ur sängen, för att hon blir så förbannad att hon gnisslar tänder och slår i kudden,Inget bra alternativ!  Bättre att skriva av sig lite i bloggen.

Är det inte ens rätt att  i alla fall få försöka förstå? Eller, har jag helt fel, är jag felute? Snälla sig till i så fall, så jag vet. Är det bara jag  som har en förvriden syn på allt? Jag tror inte det.

Hur ska jag kunna göra något åt det, det hjälper inte att tjata, kommer aldrig att gå, fan!
 Jädrans! 

olika stadium i min dag - bilder




Jag vill suga liv ur din halspulsåder -LW ( Hugger i sten)

Nej, det var ju trist och höra, men vi ska ta och dra till bastUn i Kårhuset istället, det blir fett nice! 

Sitter och Lyssnar på TIMO och Lasse L - Kom kampsång   ... En Rikigt Bra låt om ni frågar mig.


igår mådde jag lite dligt, fick ta lite alvedon och så gick det lite bättre, och nej jag är inte tablettmissbrukare, jag tar 2 st alvedon, med minst 4 timmars uppehåll i mellan :Pkväll får vi se vad det blir för mat, Hjärtat skulle fixa något :) Han är så duktig, imorgon ska han och några av hans kompisar åka och köra Nordiska Mästerskapen i BMX racing :) 



Nedräkningen / Nollning/ Chalmers

Nu  börjar nollningen snart, rättare sagt den 19:e augusti ! Då kommer chalmers fyllas med förvirrade nollor, som tycker allt är stort och häftigt.. Jag vet att jag själv tyckte det  hela var lite läskigt, men det tog inte lång tid, förens man var  igång, och allt bara var jättejättkul!

Fram tills dess skall det pluggas något helvetiskt, så att man kan klara tenorna:) Det ska börja flyttas in mot lägenheten igen, sov där i natt, efter att vart på johannebar med frida igår. Idag  har vi pluggat, ätit sushi och sånt kul:) Nu har jag handlat , fixat lite och börjat tvätta.

Vid 17.00 ska vi ha hoppträning, och så.. Ska laga mat till hjärtat, och  sedan bara mysa :) 
Helgen på landet var helt underbar , det bästa!

orka blogga i värmen alltså

ja, nu är det för varmt för att blogga, det kan jag säga direkt!

Jag och  mitt Hjärta ska till landet idag, känns bra, vuxet konstigt nog ;) Pusss

RSS 2.0