resan till Hollywood i korthet



Vi började med att Flyga: Resan bestog i 3 delar: 1;Göteborg-Brussel, 2;Brussel - Chicago 3;Chicago -LAX, sedan hämtade mamma oss på LAX, körde till Long Beach där vi bodde de tre första nätterna, nästa dag hoppade vi upp, tog bilen till Hollywood där erik bor, mycket mysigt litet område med massa vakter och grejer det kändes fint! Vi gjorde lite utflykter till Bla Shortys, där erik och ludde klippte sig, grym salong föröverig, klippte mig där sista veckan inna vi åkte hem och  jag måste säga att det är sjukt duktiga och väldigt trevliga!  Aja, sedan drog vi till Beverly center och shoppade på Celvin Klein, där de hade 75% rea, sjukt najs! Vi köpte lite grejer på Replay också!  Sedan tog vi bilen hem till Long Beach, Vi besökte också Highland&Hollywood, som ligger på Hollywood blvd.Trevligt verkligen. Det blev julafton oh vi åkte till the groov och käckade middag på en rikigt bra resturang, det var med Arvid och Adam också, eriks kompisar. Rikigt trevigt! Andra äventyr vi gjorde var att besöka Venice Beach och Santa Monica Pier.Sedan drog vi en dag till Newport! Rikigt nice ställe. Några dagar innan nyår åket vi till San Diego och va på SeaWorld där vi kollade ina massa coola djur. Vi drog till Las Vegas över nyår, coolt det med! Kollade in alla Hotell och Casinon! Sedan återvände vi till hollywood, därifrån åkte vi till Malibu över dagen, fantastiskt vackert var det där! Man såg över hela LA och Havet och grejer.! Lyx!
En av de sista dagarna åkte vi till House of bluse och åt middag med eriks nya rumskompisar shaun och matt! Alla killarna tillbringade nyår upp i Indiana med amtt och bilade ner till LA , så vi sa hej till dem och snackade lite om deras vistelse i sverige  till sommaren. De kommer någon gång i juni, och då jädrsr blir det fest! Efterson det är lite problematiskt i USA om man inte är 21 år, så längtar de efter att gå ut och riva lös på lite klubbar!Och  de snackade om Svenska tjejer också hahah!
Sean åkte vi hem! Det tog lite tid, eftersom vi missade vår connection flight till göteborg från brussel, så fick vi åka vi köpenhamn och sedan till göteborg! Här är en del bilder från resan! 
Hä är ett sjölejon vi såg när vi var i Newport!Erkänn söt!?
Starbucks blev det varenda dag, de hade bland annan sjukt good Gingerbred latte, och chai latten var också sjukt good!
Här är jag och ludde i Newport!


Här är solnedgången i Newport, inte att leka med;)Goda margeritas på Hardrock cafe i Vegas mitt på the strip!
Här har vi vart på Universal studios en hel dag, det var sjukt kul!


Nu orkar jag inte mer!
Over and ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0